Welkom op ISDI.nl

De krachten van ISDI zitten in ervaring, specialisme en vakmanschap.
ISDI is altijd dicht bij de kern en ontwikkelt zich continu om nóg beter te worden in doen waar we al goed in zijn: schoonmaken.
ISDI heeft ruime ervaring in het schoonhouden van o.a. kantoren, bedrijfskantines, showrooms, garages en scholen.
Wij zijn een organisatie die beschikt over professionele medewerkers die de kwaliteiten en vaardigheden hebben om u het allerbeste te bieden.
Bij ISDI Schoonhouden hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. Die vakkennis brengen wij graag in.
We gaan op uw stoel zitten, beoordelen de gehele locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van eisen en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op.

isdi_clean

Op hoog niveau schoonhouden

Onze medewerkers zijn deskundig op hun eigen vakgebied en dragen hun eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van hun werkzaamheden.
Zij zien wat verbeterd kan worden aan uw situatie, signaleren bijzondere factoren, maar ontdekken ook snel welke plekken niet elke keer aandacht nodig hebben.
Wij denken dus niet alleen met u mee, wij denken vooruit. Zo komen we tot een schoonmaakprogramma waarmee we exact de kwaliteit realiseren die u wenst. Uiteraard op de meest efficiënte wijze.
schoonmaakMet goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten we op elke locatie de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het schoonmaken voortdurend op een hoog peil te houden.